Fuh... Lega...!!!

posted by Hasnul Azizi ( -nEtPoSt- )

Akhirnya selesai sudah Sukan Universiti ASEAN 2008 yang diadakan baru-baru ini di Kuala Lumpur. Tahniah saya ucapkan kepada semua yang terlibat tidak kira secara langsung mahupun tidak langsung dalam menjayakan acara negara yang gilang-gemilang ini. Majlis perasmian kejohanan telah berjaya disempurnakan di Stadium Bukit Jalil pada 13 Disember 2008 dan berikutnya majlis penutup kejohanan telah diadakan di Stadium Putra Bukit Jalil pada 21 Disember 2008.













Suasana sekitar Malam Pembukaan Kejohanan di Stadium Bukit Jalil













Suasana sekitar Majlis Penutup Kejohanan di Stadium Putra, Bukit Jalil



Penyerahan bendera rasmi ASEAN University Sports Council (AUSC) kepada tuan rumah seterusnya, Thailand pada 2010














Kiri : Lepak kat kafeteria UPNM sementara tunggu hujan reda

Kanan : Acap, Devendran dan Hasnul

Yang bestnye masa nak masuk kat Stadium Putra, saya terjumpa sorang sama kem PLKN dulu. Sekarang die blaja kat UiTM Arau, Perlis. Masa tu dier kner jadi guard kat pintu masuk UPNM. kalau tak silap saya, diorang tu wakil Kesatria UiTM. Yang pastinya diorang tu bukan Palapes. Memang dah lame gLer tak jumpa dan mcm2 laa yang nak disembangkan. Last2 die bagi nombor telefon die dan saya berdoa kitorang akan jumpe lagi suatu hari nanti. Cube teka yang saya jumpe...?? Lelaki ke perempuan...?? Haha...

Hasnul Azizi

3 comments:

al_insan said...

mesti pompuan...nul jaga iman ....

Anonymous said...

perempuan .. =)
sbb kalau jumpe laki .. tak der main teka2 ..kan YB ..? =)

-nEtPoSt- said...

pnDai aR koRang teKe...

haHa...