Tagged By Mien

posted by Hasnul Azizi (-nEtPoSt-)

Baru saya perasan dah hampir seminggu tak update blog saya ini. Bukannya apa, saya baru sahaja selesai peperiksaan akhir untuk 2 subjek Intersesi saya iaitu 'Ethics & Professional in ICT' dan 'Numerical Methods'. Rasa lega dan bersyukur kerana dapat juga akhirnya 'settle'kan dua subjek yang bernilai 6 jam kredit.



Baru semalam saya perasan yang saudari Amina Zainal @ MiEn telah men'tagged' saya. Nasib baik dia ada memaklumkan di shoutbox saya bahawa saya telah di'tagged'. Nak kata kenal dia ni tak juga. Mula kenal dia sebab dia jadi 'follower' blog saya. Jadi sebagai menghargai dia dan bersempena 'Birthday' dia yang yang baru sahaja berlalu pada 25hb Jun yang lepas, saya pun terus menjawab tag dia.

Selamat Hari Lahir MiEn...!!!

1. Nama yang sepatutnya diberi jikalau nama sekarang tidak ada:
noL, senoL... ( sKang oRg panGGiL cenoL... )

2. Sediakan gambar passport yang paling latest:


Xdelaa latest sangat... neh gamBar tauN LepaS...
mSe tu bRu je baLek daRi Lumot...

3. Gambar bersama salah satu hadiah dari salah seorang sahabat:


haDiah daRi zuL aFiq... neH diE beLi mSe peGi BALI...
tHanx aPik...

4. Gambar pertama yang ada dalam (mana-mana) folder foto anda di komputer:



gamBar neh dLm foLder diNNer inTake 2007... aKu sKe gLer gamBar neh...
mSe neH aKu bRu je bLi kaMera... aMek gmBar cm oRg gLer...

5. Gambar phone yang dipakai sekarang:



SonY eRicsSon K530i... aDe 3g tP da xpKai dah...
sKang juz pKai waT koL n mSg je...


6. Nama yang ke 10 dalam contacts henfon anda:

Acu Kinah ( Mak Su aKu... )

7. Lagu ringtone henfon ketika panggilan masuk:

WonderPets - Telefon Berbunyi ( yG nie ranDom...!!! )
Once - Dealova ( sPeseL nYa... onLy 4 haWa syg...!!! )


8. Tag 8 rakan lain:

izan.tukang.kata (mCm beSe aR... )

stay silence ( tRy aR waT ek aTie... )

NOe's journal (oH noE... kaLu raJen watLaa eK...!!! )


3 cuKupLaa ek...
rMai2 pOn bKan suMe yg nK jWab... haHA...

Hasnul Azizi

9 comments:

beliamuda said...

6 jam kredit satu subjek ke? banyak giler..

Hasnul Azizi said...

to beliamuda>
dua suBjek Laa...
saTu suBjeK 3 kRediT...

nuraminazainal said...

"Jadi sebagai menghargai dia dan bersempena 'Birthday' dia yang yang baru sahaja berlalu pada 25hb Jun yang lepas, saya pun terus menjawab tag dia"
ahaha..terharu ngn ayat tu..
nway thanx again 4 da wish..

Hasnul Azizi said...

to nuraminazainal>
haHa...
no haL Laa...

annur razali said...

ahhaha, sayang betol kat hawa sayang, bebahagea silaloo, :)

Hasnul Azizi said...

to annur razali>
biaSeLaa tuh...
Laa, mCmLaa die tu taDe paPe nGan ToYu...

ciaP sTate bYk KaLi rnDu saMe diEr kt bLog...

~hua4...

miss izan said...

maceh hasnulllllll
nt aku jawap eh ')

Hasnul Azizi said...

to miss izan>
no haL iZan..
jWab jGn x jWab...

beliamuda said...

hoho.. tu pasal.. aku mati2 ingat satu subjek enamm jam kredit...